Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Автоперевізники склали професійний іспит на знання правил пасажирських перевезень

22 травня 2014 - 16:19

 Автоперевізники  склали професійний іспит  на знання правил пасажирських перевезень

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів навчальний семінар для водіїв автобусів, які працюють на маршрутах загального користування, з питань автотранспортного законодавства, підвищення рівня обслуговування та безпеки перевезення пасажирів.

Петро Гончарук нагадав автоперевізникам головний девіз їх роботи – якісна,  своєчасна та безпечна доставка пасажирів до пункту призначення. Не менш важливим, за словами посадовця, є дотримання водієм професійної етики.

- Ви повинні розуміти, що в умовах постійного стресу, з яким пов’язана ваша робота, все одно потрібно залишатися людиною, мати охайний вигляд та бути чемним. Перш за все, потрібно поважати пасажира, - зазначив Петро Гончарук.    

Заслухавши інформацію представників обласного навчально-курсового комбінату щодо дотримання професійної етики та культури водіння, учасники семінару склали екзамен на знання правил пасажирських перевезень автомобільним транспортом. Кожному було видано окремий екзаменаційний білет, за п’ять хвилин водії відповіли на шість запитань.

Із 124  водіїв, які прослухали навчальний курс, успішно склали іспит 118. Вони отримали спеціальний сертифікат, який підтверджує їх високий професійний рівень.

Після екзамену представники ДАІ поінформували перевізників про вимоги до організації безпечного дорожнього руху під час перевезення пасажирів, а також про рівень аварійності за участю громадського транспорту.

Начальник управління транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міськради Юрій Дроздов свою доповідь присвятив якості та безпеці обслуговування населення на міських автобусних маршрутах, а також порушив проблемні питання, пов’язані з наданням послуг перевізниками.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області