Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі команди позмагалися за звання найвеселіших та найкмітливіших

27 червня 2014 - 11:16

Запорізькі команди позмагалися за звання найвеселіших та найкмітливіших

Напередодні Дня молоді та Дня Конституції України за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації,  обласного центру патріотичного виховання молоді, а також ВАТ «Запоріжсталь» у будинку культури Металургів відбувся відкритий літній кубок «Клуб веселих та кмітливих».

Своє почуття гумору продемонстрували представники 11 команд. З початком гри їх привітав заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук.

- Надзвичайно приємно знаходитися в залі разом з такими енергійними, веселими та розумними людьми. Дивлячись на вас, згадую й свої студентські роки. Це золота пора, яку ви майстерно наповнюєте своїми жартами, заряджаєте всіх чудовим настроєм. Продовжуйте в тому ж дусі та пам’ятайте, що саме від вас залежить наше майбутнє, - зазначив Петро Гончарук.  

Як стверджують організатори заходу, грою залишися задоволені всі. За словами  заступника начальника управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Едуарда Багірова, від гумору «спекотно» було як на сцені, так і в самому залі.

За рішенням журі кубок «Клубу веселих та кмітливих» отримала команда Запорізького національного університету «Надія», друге місце розділили команди «Молодий кінь» (ПАТ «Запоріжтрансформатор») та молодіжна збірна ЗНУ, третю сходинку посіли також дві команди Запорізького національно-технічного університету - «Запорізький вектор» та «Гагарін». Окрему нагороду за кращий жарт завоювала молодіжна збірна національного університету.

Члени журі відзначили сильну гру всіх команд та подякували учасникам за гарний настрій, а глядачі, в свою чергу, винагородили їх бурхливими оплесками.

В рамках заходу подяками облдержадміністрації та грамотами обласної ради нагороджено активних молодіжних лідерів за вагомий внесок у розвиток державної молодіжної політики.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України