Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Перелік відомостей, що містять публічну інформацію та підлягають оприлюдненню

Про оприлюднення публічної інформації, що знаходиться у володінні Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької обласної державної адміністрації

1 серпня 2014 - 12:55

                                  Н  А  К  А  З

 

Про оприлюднення публічної інформації,
що знаходиться у володінні Департаменту
економічного розвитку і торгівлі Запорізької
обласної державної адміністрації

 

 

Керуючись статтями 14, 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статтями 25, 54 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про доступ до публічної інформації» та  відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 27.06.2014 № 292 «Про затвердження Переліку публічної інформації, що підлягає оприлюдненню Запорізькою облдержадміністрацією» (далі – Перелік)

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Призначити Брагіну Світлану Юріївну, головного спеціаліста відділу кадрової роботи, бухгалтерського обліку та діловодства, відповідальною за облік та своєчасне подання публічної інформації для оприлюднення на офіційному веб-сайті Запорізької облдержадміністрації (далі – відповідальна).

За відсутності Брагіної С.Ю. ці обов’язки виконує Роліна Тетяна Анатоліївна, головний спеціаліст відділу кадрової роботи, бухгалтерського обліку та діловодства.

 

2. Відповідальним у своїй роботі керуватися Положенням про систему обліку публічної інформації, яка знаходиться у розпорядженні Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької обласної державної адміністрації, затвердженим наказом Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької обласної державної адміністрації від 08.07.2014 № 40-ОД.

 

3. Забезпечити, згідно з Переліком, своєчасне та систематичне подання до Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації для оприлюднення на офіційному веб-сайті Запорізької обласної державної адміністрації:

1) заступнику директора Департаменту, заступникам директора департаменту – начальникам управлінь, начальникам управлінь, відділів, невідкладно, але не пізніше ніж протягом 5 робочих днів з дня затвердження, – публічної інформації, зазначеної у пунктах 7, 16, 17, 20, 22, 25, 29, 36;

 

2) відповідальним:

невідкладно, але не пізніше ніж протягом 5 робочих днів з дня затвердження, – публічної інформації, зазначеної у пунктах 8, 27, 32, 43, 44, 45;

невідкладно, але не пізніше ніж у вівторок тижня, наступного за звітним, – публічної інформації, зазначеної у пунктах 9, 10, 11.

 

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Головного управління економіки Запорізької обласної державної адміністрації від 04.04.2012 № 20-ОД «Про оприлюднення публічної інформації».

 

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

Директор Департаменту

економічного розвитку і торгівлі 

 

Е.В. Слепян

 

 

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств