Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кращі бізнес-проекти визначатимуться на конкурсах

23 березня 2015 - 09:53

Директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Елла Слепян провела перше засідання робочої групи з метою обговорення проекту порядків  розподілу коштів обласного бюджету на фінансування заходів Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2015-2016 роки.

До складу робочої групи увійшли представники структурних підрозділів облдержадміністрації, постійної депутатської комісії з питань регуляторної політики та підприємництва обласної ради, Запорізької торгово-промислової палати, обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», державної організації «Регіональний фонд підтримки  підприємництва в Запорізькій області».

Елла Слепян повідомила, що заходами Комплексної програми передбачено фінансування кращих бізнес-проектів суб’єктів підприємницької діяльності на поворотній основі. Відбір кращих бізнес-проектів суб’єктів підприємницької діяльності буде здійснюватися на конкурсній основі.

У ході засідання члени робочої групи обговорили проекти порядків проведення таких конкурсів, внесли низку пропозицій щодо їх доопрацювання.

Як зазначили в Департаменті, проекти порядків є регуляторними актами. За результатами розробки членами робочої групи  остаточних редакцій вони будуть оприлюднені для одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, а також відкритого обговорення за участю представників громадськості.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області