Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Децентралізація

Децентралізація на Запоріжжі: влада і наука об’єднують зусилля

16 червня 2015 - 18:51

Децентралізація на Запоріжжі: влада і наука об’єднують зусилля

15 червня Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ДРІДУ НАДУ) та Запорізька обласна державна адміністрація уклали Рамкову угоду про співробітництво.

Предметом Угоди є розвиток партнерських відносин, координація зусиль між ДРІДУ НАДУ  та органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування Запорізької області з метою модернізації державного управління та місцевого самоврядування регіону.

Угодою передбачена спільна робо та в сфері реформування державної служби та місцевого самоврядування на регіональному рівні;впровадження положень нового законодавства у сфері державної служби таслужби в органах місцевого самоврядування;підготовка та реалізація регіональних програм, спрямованих на модернізацію системи державного управління та місцевого самоврядування;

проведення дистанційного навчання щодо поліпшення ефективності роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у процесі  формування спроможних територіальних громад.

На думку директора Офісу Реформ в Запорізькій області Олександра Свистуна, який виступив одним з ініціаторів підписання Угоди про співробітництво,підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади, здійснення спільних комунікативних заходів в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування Запорізької  області з питань реалізації реформ дозволить вивести процес реформування влади на якісно новий рівень.

Одними з найперших завдань підписанти вбачають  проведення спільних комунікативних заходів в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування та організацію підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

Прес-центр Офісу Реформ 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств