Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Є. Червоненко: «Справи повинні говорити гучніше за слова»

7 грудня 2006 - 16:17

Перш за все Євген Червоненко, дякуючи всім за підтримку і конструктивну критику його діяльності за минулий рік, зазначив: «школу губернаторства повинен пройти будь-який політик, тоді не буде того, що нині відбувається в країні».

Голова облдержадміністрації зупинився на головних показниках соціально-економічного стану в запорізькому регіоні. На тому, що вже вдалося зробити, та на перспективних завданнях. Найбільшим бажанням губернатора було і залишається створення екомоніторингу навколишнього середовища. «Або ми зробимо все можливе, щоб у Запоріжжі менше було диму, або дим з'їсть нас», - переконаний Є. Червоненко. Нині голова облдержадміністрації ініціює створення екологічного фонду і переконаний, що його підтримають не лише прості запоріжці, а й бізнесмени. А ще плекає надію створити у Запоріжжі діагностичний центр, рівного якому не буде на теренах СНД, а наступний рік в регіоні оголосити роком охорони здоров'я і приділити особливу увагу медичним проблемам.

Відповідаючи на запитання щодо криміногенної ситуації, зазначив, що зробить все можливе, щоб «не тільки не було гірше», а й запоріжці не боялися ходити спокійно вулицями свого населеного пункту. Хвилює губернатора і повільне будівництво мостових переходів через Дніпро. «Значить не змогли і я, і депутати переконати Уряд, що Запоріжжя може мати техногенну катастрофу, коли мало нікому не здасться».

Коментуючи чутки про можливу свою відставку, Євген Червоненко зазначив, що «Якщо хтось думає, що Червоненко на гачку, глибоко помиляється. Моя доля повністю залежить від позиції самих запоріжців. Я продовжую працювати на посаді голови обласної виконавчої влади».

(тези виступу голови ОДА Є. Червоненка додаються)

 

Прес-служба облдержадміністрації

(.doc, 47Kb)

Читайте також