Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область впевнено лідирує у розрахунках за спожитий природний газ

12 жовтня 2007 - 12:43

11 жовтня 2007 року на виконання доручення віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва у НАК „Нафтогаз України ” відбулася нарада, на якій йшлося про стан погашення заборгованості підприємствами комунальної теплоенергетики за спожитий у 2007 році природний газ та виконання ними графіків погашення заборгованості за спожите у поточному році блакитне паливо.

Запорізьку область було відзначено як одну з кращих серед регіонів України, що має найвищий рівень оплати підприємствами комунальної теплоенергетики за спожитий природний газ. Станом на 11.10.2007 рівень розрахунків становить 92%, а в середньому по Україні цей показник дорівнює лише 82%. Виконання графіків погашення заборгованості зазначеними підприємствами складає 99% з урахуванням остаточного терміну погашення до 15 жовтня 2007 року. Завдяки проведенню обласною державною адміністрацією відповідної роботи сума оплати підприємствами теплоенергетики згідно з графіками складає 61 475,7 тис. грн.

Слід зазначити, що найбільший споживач природного газу серед підприємств комунальної теплоенергетики області – Запорізький концерн „Міські теплові мережі” - виконав графік погашення заборгованості за спожитий у поточному році природний газ на 103,1 % ще до 01.08.2007, забезпечивши повне погашення суми боргу, передбаченої графіком.

ЗАТ „Бердянське ПТМ” та Мелітопольське ОПТМ також повністю виконують зобов'язання щодо погашення заборгованості за спожитий газ згідно графіків.

Крім цього у повному обсязі розрахувалися за спожитий природний газ КП „Андріївська тепломережа” Бердянського району, Вільнянське ОВУЖКГ, ЗАТ „Василівкатепломережа”, КП „Територіальна громада” Новомиколаївського району, КП „Дніпрорудненські теплові мережі”, КП „Лисогірське” Запорізького району та КП „Лука шевське” Запорізького району.

Також показовим є те, що з початку року не мають заборгованості за спожитий у 2007 році природний газ населення та бюджетні організації Запорізької області.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області