Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада вважає громадські організації рівноправним партнером

24 грудня 2007 - 16:27

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальцев взяв участь у роботі регіонального форуму неурядових організацій, які зібралися в Запорізькій торгово-промисловій палаті, щоб зробити свій внесок в опрацювання тексту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року.

- Будь-яке рішення, що приймає влада, мусить бути результатом спільних зусиль трьох сторін – громадськості, влади, представників бізнесу, - наголосив Володимир Кальцев. - Сьогодні ми хочемо, щоб і громадські організації долучилися до обговорення Стратегії розвитку області.

Вже на початку роботи форуму представник роботодавців, президент ЗОСПП «Потенціал» Петро Ванат запропонував декілька удосконалень тексту Стратегії – створення розділу «Збереження та розвиток трудового потенціалу області», а також більш чіткого визначення схеми співробітництва влади, профспілок та роботодавців. Загалом, проект Стратегії живий, цікавий, науково обґрунтований, - зазначив Петро Ванат.

- Сьогодні на форумі присутні керівники обласної державної адміністрації, обласної ради. Це надзвичайно красномовно говорить про те, що обласна влада вважає громадські організації рівноправним партнером, - впевнена керівник проекту «Регіональне врядування та розвиток» Ірина Лєх.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також