Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Черкаска здійснив мрію школярів Заповітного

6 травня 2008 - 10:04

Виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Валерій Черкаска вчора здійснив робочу поїздку до Кам`янсько-Дніпровського району, під час якої відвідав загальноосвітню школу Заповітненської сільради та місцевий дитячий садок.

Учні школи зустріли посадовця хлібом-сіллю та святковою програмою. Вони розповіли історію свого молодого села Заповітне, яке було утворене після Великої Вітчизняної війни та назване на честь 4 тисяч радянських воїнів, що полягли в боях за ці землі.

- Ці прекрасні вірші нагадали мені ще раз, що я мешкав та працював протягом шести років поряд з вами - у Великій Білозерці, - зазначив Валерій Черкаска. - Сьогодні я хочу подякувати всім людям, які працюють у Кам`янсько-Дніпровському районі, за життєву школу, за цінний досвід, що я набув поруч з ними.

Не з порожніми руками завітав в гості Валерій Черкаска. Здійснилася давня мрія учнів – очільник регіону подарував їм електросинтезатор «Ямаха».

Валерій Черкаска привітав школярів та педагогічний колектив зі святом Перемоги і побажав успіхів у проходженні зовнішнього тестування. Посадовець ознайомився з умовами навчання в школі, відвідавши класи з вивчення української, іноземних мов та інформатики. Глава області пообіцяв фінансову підтримку з боку обласної влади для заміни моніторів шкільних комп'ютерів на більш сучасні.

Завітав він і до шкільного музею, де зберігаються знахідки часів Великої Вітчизняної та експонати, що розповідають про післявоєнні трудові звершення жителів Заповітного.

Під час відвідання дитячого садка Валерій Черкаска подарував його вихованцям набори постільної білизни та пообіцяв сприяння в модернізації системи опалення закладу.

В рамках поїздки Валерій Черкаска також ознайомився з виробничими потужностями племзаводу «Степовий» та провів нараду з сільгоспвиробниками.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також