|
Додаток 1 до наказу Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації від 13.05.2019 № 39 |
УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу харчової та переробної промисловості управління виробництва тваринницької продукції та харчової промисловості Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації
І. Загальні умови
|
|||||||||||||
1. |
Посадові обов’язки. |
Начальник відділу харчової та переробної промисловості управління виробництва тваринницької продукції та харчової промисловості Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації: 1) здійснює керівництво діяльністю відділом, розподіляє обов'язки між працівниками, очолює та контролює їх роботу; 2) здійснює аналіз стану і тенденцій економічного розвитку підприємств харчової галузі, бере участь у визначенні його пріоритетів, формуванні напрямків інвестиційної політики та готує пропозиції, спрямовані на забезпечення сталого розвитку підприємств харчової та переробної промисловості; 3) здійснює підготовку пропозицій до проектів програм і прогнозів економічного розвитку, а також цільових програм розвитку галузі харчової промисловості ; 4) бере участь у розробці і здійснює на регіональному рівні заходи розвитку оптових продовольчих ринків, ярмарок; 5) сприяє організації виробництва сировини для дитячого харчування; 6) забезпечує, в межах своїх повноважень, реалізацію державної політики у сфері державної таємниці та інформації, виконання завдань мобілізаційної підготовки та мобілізаційної готовності галузей харчової промисловості; 7) приймає участь в організації виставково-ярмаркової діяльності у сфері агропромислового розвитку; 8) здійснює подання пропозицій до проектів нормативно-правових актів щодо регулювання ринку продовольства; 9) здійснює заходи, направлені на активізацію експорту харчової продукції та сприянню просуванню харчової продукції на зовнішній ринок; 10) здійснює аналіз статистичних показників діяльності підприємств харчової промисловості; 11) здійснює аналіз стану та перспектив розвитку харчової та переробної промисловості в регіоні, конꞌюктури продовольчого ринку; 12) здійснює відповідні заходи із забезпечення продовольчого ринку продуктами харчової і переробної промисловості вітчизняного виробництва; 13) здійснює сприяння підприємствам у встановленні стабільних господарських зв”язків з місцевими товаровиробниками та партнерами з інших країн; 14) бере участь у підготовці проектів угод , договорів, меморандумів, протоколів зустрічей делегацій і робочих груп у межах своїх повноважень; 15) сприяє розвитку підприємництва шляхом надання рекомендацій та консультацій щодо оптимального підбору та розміщення харчових виробництв підприємницькими структурами; 16) бере участь у підготовці проектів документів, які виносяться на розгляд директора Департаменту; 17)виконує інші функції, що випливають із покладених на нього завдань.
|
|||||||||||
2. |
Умови оплати праці. |
- посадовий оклад - 6480 гривень, визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»; - розмір надбавки до посадового окладу за ранг державного службовця визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»; - інші надбавки, доплати та премії визначаються відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»; - додаткові стимулюючі виплати (надбавки за інтенсивність праці та за виконання особливо важливої роботи) встановлюються згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів».
|
|||||||||||
3. |
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду.
|
Безстроково.
|
|||||||||||
4. |
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання. |
1) копія паспорта громадянина України; 2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі; 3) письмова заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону; 4) копія (копії) документа (документів) про освіту; 5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою; 6) заповнена особова картка встановленого зразка; 7) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік;
8) письмова заява про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.
Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші). Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).
Документи приймаються до 17:00 години 10 червня 2019 року.
|
|||||||||||
5. |
Місце, час та дата початку проведення конкурсу. |
Конкурс проводиться 13 червня 2019 року о 10:00 годині за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 164.
|
|||||||||||
6. |
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу.
|
Мала Ірина Миколаївна, тел.: (061) 239-05-10, e-mail: dapr@zoda.gov.ua.
|
|||||||||||
ІІ. Вимоги до осіб, які претендують на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу харчової та переробної промисловості управління виробництва тваринницької продукції та харчової промисловості Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації
|
|||||||||||||
Кваліфікаційні вимоги
|
|||||||||||||
1. |
Освіта |
Вища, ступень вищої освіти не нижче магістра у галузі знань «Економіка», «Право», «Харчова та переробна промисловість». (у разі коли особа, яка претендує на зайняття посади державної служби категорії "Б", здобула вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повну вищу освіту) відповідно до підпункту 2 пункту 2 розділу XV "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про вищу освіту", така освіта прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра).
|
|||||||||||
2. |
Досвід роботи.
|
Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності – не менше двох років.
|
|||||||||||
3. |
Володіння мовами. |
Вільне володіння державною мовою.
|
|||||||||||
Вимоги до компетентності
|
|||||||||||||
Професійні знання
|
|
||||||||||||
Вимога |
Компоненти вимоги |
|
|||||||||||
Знання законодавства |
Конституція України; Закон України «Про державну службу»; Закон України «Про запобігання корупції»;
|
|
|||||||||||
Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ) |
Закони України : «Про місцеві державні адміністрації», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації»; «Про основні принципи та вимоги до безпечності якості харчових продуктів»; «Про дитяче харчування»; «Про молоко та молочні продукти»; Указ Президента України «Про концепцію державної регіональної політики»; постанови КМУ: «Деякі питання продовольчої безпеки», «Про затвердження Порядку надання статусу спеціальної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування»; «Про затвердження Порядку надання статусу спеціальної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування», «Про затвердження Порядку етикетування харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми або вироблені з їх використання та вводяться в обіг»; «Про внесення змін до переліку спеціальних продуктів дитячого харчування власного виробництва, прибуток підприємств від реалізації яких на митній території України звільняється від оподаткування»; Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), інших актів законодавства з питань харчової та переробної промисловості.
|
|
|||||||||||