Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Одними з основних пріоритетів розвитку регіону визначено розвиток транспортної інфраструктури та альтернативної енергетики

16 травня 2019 - 13:32

Відбулося засідання  робочої підгрупи Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури з розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2027 року. У заході взяли участь директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, керівник підгрупи Марина Барановська, фахівці структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники підприємств регіону.

На засіданні розглянуто пропозиції до стратегічних напрямів, цілей та завдань стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2027 року та плану заходів на 2021-2023 роки з її реалізації.

- Триває робота з розробки Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2027 року та плану заходів на 2021-2023 роки з її реалізації. На минулому засіданні членам підгрупи було запропоновано надати пропозиції до стратегічних напрямів, цілей та завдань стратегії, в тому числі на засадах смарт-спеціалізації. Зокрема, шість членів підгрупи надали  Департаменту свої пропозиції, що стосуються розвитку транспортної інфраструктури, альтернативної енергетики та промисловості області, - зазначила Марина Барановська.

Розробники пропозицій представили їх учасникам засідання, а за підсумками обговорення на їх основі затверджено стратегічну та операційні цілі для Стратегії.  Основним пріоритетом розвитку регіону визначено розвиток транспортної інфраструктури та альтернативної енергетики.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств