Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Спортсмени з Кам’янсько-Дніпровського району – лідери обласної спартакіади

18 червня 2019 - 16:25

Вже другий рік поспіль у Приморську проходить обласна спартакіада серед регіональних центрів фізичного здоров’я населення «Сильна нація – могутня країна». Спортивні змагання відбулись на базі відпочинку «Радуга».

Організаторами змагань виступили Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

У змаганнях «Сильна нація – могутня країна» взяли участь 11 команд. Види спорту, у яких змагалися спортсмени на узбережжі Азовського моря, відповідні: парковий волейбол, пляжний теніс, дартс та «Смуга перешкод».

Як зазначили організатори, традиційно головна мета таких змагань − залучити дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропагувати здоровий спосіб життя.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, за результатами змагань з паркового волейболу І місце посіла команда з с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, ІІ – з с. Велика Знамянка Кам’янсько-Дніпровського району, ІІІ – з с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району.

У змаганнях з пляжного тенісу кращою стала команда с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району, срібло забрала команда з с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, а бронза – у команди  Мелітопольського району.

Команда з с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району стала кращою у змаганнях з дартсу, срібло виборола команда з с. Велика Знамянка Кам’янсько-Дніпровського району, бронза – у с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району.

На «Смузі перешкод» першою до фіналу добігла команда з с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району, другою – команда с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, третьою – команда с. Підгірне Василівського району.

Переможці комплексного заліку у змаганнях «Сильна нація – могутня країна» стала команда с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району, другими стали с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, а третє місце зайняла команда с. Велика Знамянка Кам’янсько-Дніпровського району.

Переможці та призери були нагороджені медалями,  грамотами та спортивними подарунками.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі