Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Спортсмени з Кам’янсько-Дніпровського району – лідери обласної спартакіади

18 червня 2019 - 16:25

Вже другий рік поспіль у Приморську проходить обласна спартакіада серед регіональних центрів фізичного здоров’я населення «Сильна нація – могутня країна». Спортивні змагання відбулись на базі відпочинку «Радуга».

Організаторами змагань виступили Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

У змаганнях «Сильна нація – могутня країна» взяли участь 11 команд. Види спорту, у яких змагалися спортсмени на узбережжі Азовського моря, відповідні: парковий волейбол, пляжний теніс, дартс та «Смуга перешкод».

Як зазначили організатори, традиційно головна мета таких змагань − залучити дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропагувати здоровий спосіб життя.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, за результатами змагань з паркового волейболу І місце посіла команда з с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, ІІ – з с. Велика Знамянка Кам’янсько-Дніпровського району, ІІІ – з с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району.

У змаганнях з пляжного тенісу кращою стала команда с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району, срібло забрала команда з с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, а бронза – у команди  Мелітопольського району.

Команда з с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району стала кращою у змаганнях з дартсу, срібло виборола команда з с. Велика Знамянка Кам’янсько-Дніпровського району, бронза – у с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району.

На «Смузі перешкод» першою до фіналу добігла команда з с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району, другою – команда с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, третьою – команда с. Підгірне Василівського району.

Переможці комплексного заліку у змаганнях «Сильна нація – могутня країна» стала команда с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району, другими стали с. Водяне Кам’янсько-Дніпровського району, а третє місце зайняла команда с. Велика Знамянка Кам’янсько-Дніпровського району.

Переможці та призери були нагороджені медалями,  грамотами та спортивними подарунками.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області