Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

23 вересня 2008 - 14:16

Виходячи з позитивного досвіду проведення всеукраїнських багатогалузевих виставок «Малий бізнес України – 2004» та «Малий бізнес України – 2006», Донецька торгово-промислова палата спільно з Торгово-промисловою палатою України, Донецькою облдержадміністрацією, Донецькою обласною радою ініціює проведення Третьої багатогалузевої виставки «Малий бізнес України – 2008» в рамках Національного форуму представників малого бізнесу «Малий бізнес – майбутнє економічного розвитку України». Виставка проходитиме з 30 жовтня по 2 листопада 2008 року у Міжнародному Бізнес Центрі (м. Донецьк, вул. Університетська, 2а).

Основною метою проведення виставки є реклама і пропаганда малого бізнесу як можливості поліпшення добробуту населення, демонстрація можливостей підприємств і підприємців, що працюють у сфері малого і середнього бізнесу в Україні, а також налагодження ділових зв'язків і контактів між ними.

До участі у виставці запрошуються представники малого та середнього бізнесу усіх регіонів України, які готові представити свої товари та послуги у рамках даного заходу.

Спеціалізована виставка «Малий бізнес України – 2008» також дає можливість взяти участь у Національному форумі представників малого бізнесу «Малий бізнес – майбутнє економічного розвитку України». Це шанс для того, щоб заявити про себе на національному рівні, продемонструвати свої досягнення, знайти і налагодити нові ділові контакти і зв'язки. Інформація про учасників виставки буде розміщена в офіційному каталозі виставки, який розповсюджуватиметься серед усіх відвідувачів і гостей.

Організатори планують наочно представити досягнення кожного регіону окремими групами стендів.

Кожному регіону буде надана обладнана виставкова площа розміром 10 м2 для розміщення інформації та досягнень ведучих підприємств, виробничої та невиробничої галузей регіону.

Організаційний внесок складає 1500 грн. + ПДВ.

Також приймаються заявки від окремих представників малого бізнесу на індивідуальних умовах.

Прийом заявок і додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 8(062) 304-80-64, 338-12-37, факс: 8(062) 304-80-64, 338-12-37, адреса електронної пошти: csme2@csme.donetsk.ua.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.