Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проєкти запорізьких громадських організацій отримають фінансову підтримку з обласного бюджету

10 липня 2019 - 09:45

В облдержадміністрації відбулося третє засідання конкурсної комісії з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Під час засідання тривав відкритий захист громадськими організаціями поданих конкурсних пропозицій. На конкурс подано сім конкурсних пропозицій від семи громадських об’єднань. На захисті було представлено такі проєкти:          «Обласний фестиваль української національної творчості патріотичного спрямування «З вірою в Україну!» від громадської організації «Запорізьке обласне об’єднання «Ветерани Запоріжжя за Україну»; «Дослідження потреб мешканців м. Запоріжжя та Запорізької області задля вдосконалення послуг, що надаються громадянам бібліотеками з метою розвитку електронної демократії та електронної комерції» від громадської організації «Запорізька бібліотечна асоціація»; «Адвокація процесу розробки та затвердження місцевих цільових молодіжних програм у п’яти  ОТГ Запорізької області» від громадської організації «ЙЕС»; «Дослідження інтересів та потреб ІГС  Запорізької області» від громадської організації «Союз соціальних технологів України»; «Тренінговий табір «ПоРОЗУМіння громад» від громадської організації «Вогонь Прометея»; «Пошук шляхів взаємодії інститутів громадянського суспільства з органами влади та місцевого самоврядування» від громадської організації  «Запорізька обласна організація ветеранів України»; «Семінари-тренінги інформаційної і юридичної підтримки та заняття психологічної групи «Я перемогла!» для жінок, що перенесли рак молочної залози із Запорізької області» від Запорізького обласного відділення Всеукраїнського об’єднання жінок-інвалідів «Донна».

Автори проєктів детально розповіли про суть та переваги своїх ініціатив.

Чергове засідання конкурсної комісії з визначення програм заплановано на 12 липня поточного року, під час якого буде підсумовано результати оцінок конкурсних пропозицій та складено відповідний рейтинг.

Рейтинг конкурсних пропозицій буде оприлюднено на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

Переможці конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету, відповідно до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Запорізькій області на 2017 - 2020 роки, затвердженої рішенням Запорізької обласної ради від 06.06.2017 № 84 (зі змінами), отримають співфінансування на загальну суму 250 тис. грн. відповідно до рейтингу.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат