Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проєкти запорізьких громадських організацій отримають фінансову підтримку з обласного бюджету

10 липня 2019 - 09:45

В облдержадміністрації відбулося третє засідання конкурсної комісії з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Під час засідання тривав відкритий захист громадськими організаціями поданих конкурсних пропозицій. На конкурс подано сім конкурсних пропозицій від семи громадських об’єднань. На захисті було представлено такі проєкти:          «Обласний фестиваль української національної творчості патріотичного спрямування «З вірою в Україну!» від громадської організації «Запорізьке обласне об’єднання «Ветерани Запоріжжя за Україну»; «Дослідження потреб мешканців м. Запоріжжя та Запорізької області задля вдосконалення послуг, що надаються громадянам бібліотеками з метою розвитку електронної демократії та електронної комерції» від громадської організації «Запорізька бібліотечна асоціація»; «Адвокація процесу розробки та затвердження місцевих цільових молодіжних програм у п’яти  ОТГ Запорізької області» від громадської організації «ЙЕС»; «Дослідження інтересів та потреб ІГС  Запорізької області» від громадської організації «Союз соціальних технологів України»; «Тренінговий табір «ПоРОЗУМіння громад» від громадської організації «Вогонь Прометея»; «Пошук шляхів взаємодії інститутів громадянського суспільства з органами влади та місцевого самоврядування» від громадської організації  «Запорізька обласна організація ветеранів України»; «Семінари-тренінги інформаційної і юридичної підтримки та заняття психологічної групи «Я перемогла!» для жінок, що перенесли рак молочної залози із Запорізької області» від Запорізького обласного відділення Всеукраїнського об’єднання жінок-інвалідів «Донна».

Автори проєктів детально розповіли про суть та переваги своїх ініціатив.

Чергове засідання конкурсної комісії з визначення програм заплановано на 12 липня поточного року, під час якого буде підсумовано результати оцінок конкурсних пропозицій та складено відповідний рейтинг.

Рейтинг конкурсних пропозицій буде оприлюднено на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

Переможці конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету, відповідно до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Запорізькій області на 2017 - 2020 роки, затвердженої рішенням Запорізької обласної ради від 06.06.2017 № 84 (зі змінами), отримають співфінансування на загальну суму 250 тис. грн. відповідно до рейтингу.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області