Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначилися переможці обласної спартакіади серед збірних команд

10 вересня 2019 - 10:40

У Мелітополі завершилися змагання в залік обласної спартакіади серед збірних команд міст, сільських районів та ОТГ під гаслом «Здорова молодь – здорова нація».

Організаторами змагань виступили Управління молоді, фізичної культури та  спорту облдержадміністрації  та обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Команди змагалися з волейболу серед жінок, шашок та баскетболу 3х3. До речі, в цьому році до програми спартакіади ввели новий вид спорту -  баскетбол 3х3, який став найбільш видовищним на сучасному баскетбольному спортивному майданчику стадіону «Спартак».

Загалом у фінальному етапі взяли участь дев’ять команд з волейболу серед жінок, 10 команд з шашок та дев’ять команд з баскетболу 3х3.

За результатами змагань з баскетболу 3х3 І місце посіла команда  м. Запоріжжя, ІІ місце –  м. Мелітополь, ІІІ –  Якимівської ОТГ.

Змагання з шашок відбулося в шахово-шашковій ДЮСШ. Місця розподілилися наступним чином: І місце виборола запорізька команда, ІІ місце – Якимівська ОТГ, 3 місце –  м. Бердянськ.

На змаганнях з волейболу серед жінок, які відбулися в ДЮСШ № 1,  міста виступали окремо, а райони разом з ОТГ. Кращою серед міст стала команда  м. Запоріжжя, срібло виборола команда  м. Мелітополь, а бронзу отримали бердянці. Серед районів та ОТГ місця розподілилися так: І місце – Якимівська ОТГ, ІІ місце – Василівський район, ІІІ місце – Кам’янсько-Дніпровська ОТГ. 

У загальному заліку обласної спартакіади серед збірних команд міст,  сільських районів та ОТГ перемогу здобула команда  м. Запоріжжя, ІІ місце – м. Мелітополя, ІІІ –  м. Бердянськ. Серед сільських районів золото виборола команда  Василівського району, срібло –  Мелітопольського району,  бронзу –  Запорізького району. Серед команд ОТГ перемогла Якимівська ОТГ, другу сходинку посіла Водянська ОТГ, замкнула трійку лідерів   Кам’янсько-Дніпровська ОТГ.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та  грамотами.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі

Офісні приміщення у Запоріжжі на приватизаційному аукціоні. Електронні торги – 25 квітня 2024 року

Платформа допомоги врятованим – урядовий сервіс для підтримки постраждалих внаслідок війни

«Я мрію повернутися в рідний, вільний український Бердянськ!» – історія 19-річного юнака

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 400 разів били по Запорізькій області