Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначилися переможці обласної спартакіади серед збірних команд

10 вересня 2019 - 10:40

У Мелітополі завершилися змагання в залік обласної спартакіади серед збірних команд міст, сільських районів та ОТГ під гаслом «Здорова молодь – здорова нація».

Організаторами змагань виступили Управління молоді, фізичної культури та  спорту облдержадміністрації  та обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Команди змагалися з волейболу серед жінок, шашок та баскетболу 3х3. До речі, в цьому році до програми спартакіади ввели новий вид спорту -  баскетбол 3х3, який став найбільш видовищним на сучасному баскетбольному спортивному майданчику стадіону «Спартак».

Загалом у фінальному етапі взяли участь дев’ять команд з волейболу серед жінок, 10 команд з шашок та дев’ять команд з баскетболу 3х3.

За результатами змагань з баскетболу 3х3 І місце посіла команда  м. Запоріжжя, ІІ місце –  м. Мелітополь, ІІІ –  Якимівської ОТГ.

Змагання з шашок відбулося в шахово-шашковій ДЮСШ. Місця розподілилися наступним чином: І місце виборола запорізька команда, ІІ місце – Якимівська ОТГ, 3 місце –  м. Бердянськ.

На змаганнях з волейболу серед жінок, які відбулися в ДЮСШ № 1,  міста виступали окремо, а райони разом з ОТГ. Кращою серед міст стала команда  м. Запоріжжя, срібло виборола команда  м. Мелітополь, а бронзу отримали бердянці. Серед районів та ОТГ місця розподілилися так: І місце – Якимівська ОТГ, ІІ місце – Василівський район, ІІІ місце – Кам’янсько-Дніпровська ОТГ. 

У загальному заліку обласної спартакіади серед збірних команд міст,  сільських районів та ОТГ перемогу здобула команда  м. Запоріжжя, ІІ місце – м. Мелітополя, ІІІ –  м. Бердянськ. Серед сільських районів золото виборола команда  Василівського району, срібло –  Мелітопольського району,  бронзу –  Запорізького району. Серед команд ОТГ перемогла Якимівська ОТГ, другу сходинку посіла Водянська ОТГ, замкнула трійку лідерів   Кам’янсько-Дніпровська ОТГ.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та  грамотами.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області