Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відзначено переможців конкурсу «Батько року»

11 вересня 2019 - 12:37

В Україні свято «Всенародний День батька»  досить молоде –  в 2009 році українське суспільство приєдналося до міжнародної спільноти і відзначає його кожну третю неділю вересня. 

З цієї нагоди облдержадміністрацією започатковано конкурс «Батько року», який цього року проводиться втретє. За  звання кращого батька  боровся 91 чоловік у 17 номінаціях. 

Напередодні свята конкурсна комісія визначила переможців.  Ними стали 45 чоловіків, які поєднують роль відповідального батьківства з успішною трудовою, громадською діяльністю, військовою службою. На урочистій церемонії нагородження привітали «батьків року» та вручили дипломи   перший заступник голови обласної державної адміністрації Елла Слепян та голова обласної ради Григорій Самардак. 

− Хочу привітати всіх присутніх зі святом, яке, хоч і засновано в 2009 році, офіційно цього року відзначається вперше. Для жінок у нас є конкурс «Господиня свого краю». Справедливо було відзначити і роль чоловіків, адже батько – основа сім’ї, її опора, приклад для діточок. Сьогодні тут багато чоловіків у військовій формі – це приклад мужності, стійкості, особливо для хлопчиків, привід для гордості. Серед вас є багатодітні, по троє і більше дітей – це гідний приклад великої відповідальності, −  зазначила Елла Слепян і побажала всім родинного щастя та успіхів.     

Нагадаємо, конкурс «Батько року» проводиться Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації відповідно до Комплексної обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми на 2017 – 2021 роки, в рамках відзначення «Дня батька».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою