Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віталій Туринок представив громаді команду своїх заступників

26 листопада 2019 - 12:14

Сьогодні  голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок провів першу онлайн-нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та її апарату. На початку заходу очільник регіону представив громадськості команду своїх заступників.

Так, першим заступником голови обласної державної адміністрації призначено Івана Федорова. Посадовець буде відповідальним за фінанси, економічний розвиток та торгівлю, агропромисловий розвиток, а також за галузі охорони здоров’я, соціального захисту населення та  роботу Служби у справах дітей ОДА.

Заступник голови обласної державної адміністрації Марина Кудерчук відповідальна за питання екології та природних ресурсів. До зони її відповідальності також відносяться департаменти освіти, культури, туризму, національностей та релігій,  Управління молоді, фізичної культури та спорту.

Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Тарасенко регулює діяльність департаментів житлово-комунального господарства та будівництва, капітального будівництва. Також він відповідальний за питання розвитку інфраструктури в частині дорожнього господарства.

На заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Антонова покладено відповідальність за питання цивільного захисту населення та розвиток промисловості та інфраструктури.

Керівником апарату обласної державної адміністрації залишається Зінаїда Бойко. Межі її відповідальності - робота апарату обласної державної адміністрації, Державного архіву Запорізької області та Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації.

– Ми відкриті до будь-яких пропозицій та зауважень. Не соромтесь та звертайтеся до мене чи до команди заступників. В облдержадміністрації вам нададуть інформацію чи роз’яснення. Проблемні питання заступниками буде взято під особистий контроль, – підсумував Віталій Туринок.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області