Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький інститут післядипломної педагогічної освіти вдруге підписав меморандум про співпрацю з фондом The LEGO Foundation

4 грудня 2019 - 16:20

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між The LEGO Foundation та Міністерством освіти і науки України у Запоріжжя прибули представники фонду: віцепрезидент The LEGO Foundation (Королівство Данія) Каспер Оттоссон Канструп, менеджер з комунікації Ян Крістенсен та керівниця освітніх проєктів «Сприяння освіті» The LEGO Foundation в Україні Оксана Рома.

Фахівці The LEGO Foundation ознайомилися з досвідом учителів початкових класів, вихователів закладів дошкільної освіти та керівників закладів освіти Запорізької області у впровадженні нових методів навчання, що здійснюється у Запорізькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Крім цього, між Запорізьким інститутом післядипломної педагогічної освіти та фондом The LEGO Foundation було вдруге підписано меморандум про співпрацю. У церемонії підписання  взяли участь заступниця голови облдержадміністрації Марини Кудерчук та директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Тетяна Озерова.

− Ми вдячні фонду LEGO Foundation, представники якого побачили користь, яку дали новітні підходи у навчанні, і вдруге підписали меморандум про співпрацю із Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Він стане платформою для співпраці у сфері професійного розвитку педагогів дошкільної та початкової ланки освіти, удосконалення якості післядипломної педагогічної освіти шляхом упровадження новітніх освітніх підходів, − зазначила Марина Кудерчук.

Після підписання документа гості ознайомилися з основними напрямами діяльності інституту з підготовки педагогічних працівників з використанням інноваційних освітніх технологій, зокрема ігрових, проєктувальних, конструювальних.


Довідково.

Фонд The LEGO Foundation має на меті побудувати майбутнє, в якому навчання через гру дає можливість дітям стати творчими, зайнятими та навчатися протягом усього життя. Представники фонду зазначають, що гра — це найефективніший спосіб здобувати навички, необхідні для створення нових можливостей та вирішення багатьох викликів майбутнього.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»