Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Велике будівництво»: У Запорізькій області завершено ремонт дороги Василівка – Бердянськ

4 вересня 2020 - 14:03

Завершився ремонт на національній автомобільній дорозі Н-30 Василівка – Бердянськ, яка визначена Програмою Президента України «Велике будівництво».

Вперше за 35 років на дорозі курортного напрямку Василівка – Бердянськ на ділянці протяжністю 112,3 км, від автодороги М-18 до м. Бердянськ, повністю відновлено асфальтобетонне покриття по основному проїзду.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, на останній ділянці виконання робіт з поточного середнього ремонту автодороги Н-30 км112+026 - км143+003 в Бердянському районі завершено роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття загальною протяжністю 26,4 км.

Наразі тривають роботи з благоустрою відновленої ділянки дороги. Підрядним підприємством ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» на зазначеній ділянці завершуються роботи з укріплення узбіч та влаштування з’їздів. Крім цього, проводяться підготовчі роботи до нанесення дорожньої розмітки.

Аби фури та багатотонні вантажівки не зруйнували нове, відновлене дорожнє покриття, на в’їзді у Бердянськ вже діє габаритно-ваговий контроль.

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з ходом ремонтних робіт на автомобільному шляху міжнародного значення М-18 Харків – Ялта, що здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво».

 

Довідково.

Національна автомобільна дорога Н-30 Василівка-Бердянськ є однією з основних транспортних артерій Запорізької області. Ця дорога є основною транспортною магістраллю Токмацького, Чернігівського, Приморського та Бердянського районів Запорізької області. Дорога також з’єднує міжнародні дороги державного значення М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта та М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


Читайте також

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю