Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Питання протидії поширенню COVID-19 знаходиться на постійному контролі обласної влади

16 жовтня 2020 - 11:00

На базі Запорізького обласного контактного центру відбулась пряма тематична лінія, присвячена проблемним питанням галузі охорони здоров’я, а також протидії поширенню гострій респіраторній хворобі COVID-19, під час якої на запитання відповідала заступниця голови облдержадміністрації Олена Теряєва.

На «гарячу» лінію звернулись 9 жителів Запорізької області. Дзвінки надходили переважно з м. Запоріжжя, а також Кам’янсько-Дніпровського, Пологівського та Якимівського районів.

Більшість питань стосувались сфери охорони здоров’я та соціального захисту населення. Так, заявники порушували питання безкоштовного проходження ПЛР-тестування, роботи закладів охорони здоров’я, процедури лікування хворих на COVID-19 тощо.

Так, мешканка обласного центру, яка хворіє на COVID-19, звернулась за допомогою для своєї матері, яка підпадає під зону ризику. Зі слів жінки, її мати похилого віку нещодавно також відчула значне погіршення стану здоров’я, а отже потребує лікування.

Окрім цього заявники також  стурбовані станом житлово-комунальної сфери. Зокрема, мешканка Дніпровського району м. Запоріжжя висловила обурення незадовільним станом доріг, які не були приведені в належний стан після проведення ремонтних робіт працівниками КП «Водоканал».

Олена Теряєва уважно підійшла до кожного дзвінка та особисто перейнялась кожною проблемою. На всі питання заявникам були надані вичерпні відповіді та надані доручення профільним департаментам.

Нагадаємо, реагуючи на збільшення кількості телефонних звернень громадян у результаті ускладнення епідеміологічної ситуації, Запорізька обласна державна адміністрація спільно з Запорізькою обласною радою запроваджують цілодобовий режим роботи обласної гарячої телефонної лінії для звернень громадян. За номером 0 800 503 508 жителі Запорізької області можуть цілодобово безкоштовно звертатися зі своїми проблемами та для отримання інформації, у тому числі, щодо епідеміологічної ситуації та карантинних заходів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області