Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Спільним знаменником у роботі гілок влади мають бути інтереси громади

12 серпня 2009 - 16:04

Керівник обласної виконавчої влади представив нового голову Оріхівської райдержадміністрації. Розпорядженням Президента України від 27 липня її очолив Олександр Петроченко, який до цього обіймав посаду заступника начальника організаційного відділу апарату Запорізької облдержадміністрації.

- Можливо, комусь видається дивним, що людину призначили, як кажуть, «зі сторони», – зауважив Олександр Старух. – Але на державній службі має значення не походження, територіальна чи ще якась приналежність, а, перш за все, – фаховість, знання, досвід.

Голова облдержадміністрації закликав представників самоврядних органів району – райраду, сільські та селищні ради – підтримати нового керівника виконавчої влади, об’єднавши зусилля навколо вирішення проблем Оріхівщини.

- Ми живемо у конкурентному світі, тільки конкурувати треба не між собою, а з іншими регіонами та країнами, – звернувся посадовець до учасників зустрічі. – І нехай спільним знаменником у вашій роботі завжди будуть інтереси громади.

Олександр Старух також вручив комплекти комп’ютерної та оргтехніки для сільських і селищних рад Оріхівського району, придбані за кошти обласного бюджету на прохання самих представників місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що вчора комп’ютери, принтери та факси отримали голови сільських і селищних рад Василівського та Чернігівського районів. До кінця серпня оргтехніку отримають всі сільські та селищні ради області, що мають в цьому потребу.

На завершення зустрічі Олександр Старух вручив жительці села Новобойківське Оріхівського району Галині Муленко – матері шести дітей – почесну відзнаку «Мати-героїня» та подякував їй за вагомий внесок у майбутнє Української держави.

В рамках робочої поїздки голова облдержадміністрації поспілкувався з представниками місцевого самоврядування щодо актуальних питань життя територій та провів особистий прийом жителів Оріхівського району.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна