Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Вакансії, конкурси на заміщення вакантних посад

Увага, конкурс!

9 грудня 2020 - 16:19

ЗАТВЕРДЖЕНО

 

Наказ Департаменту захисту довкілля
Запорізької обласної державної адміністрації

 

від 09 грудня 2020 року № 39-к

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу раціонального використання природних ресурсів управління раціонального використання природних ресурсів та природоохоронних програм Департаменту захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації

 

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Головний спеціаліст відділу раціонального використання природних ресурсів управління раціонального використання природних ресурсів та природоохоронних програм Департаменту захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації

 

Посадові обов’язки

1. Здійснює в межах компетенції замовлення паспортів водних об’єктів.

2. Здійснює розгляд та підготування матеріалів щодо встановлення умов скидання дренажних вод у водні об’єкти.

3. Здійснює розгляд та підготування матеріалів щодо погодження: лімітів споживання питної води для промислових потреб з комунальних і відомчих господарсько – питних водопроводів, індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для підприємств, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення, нормативів питного водопостачання (для населення), індивідуальних регламентів скидання вод з накопичувачів промислових забруднених стічних вод і технологічних водойм у поверхневі водні об’єкти, проекти проведення на землях водного фонду робіт, пов’язаних з будівництвом гідротехнічних, лінійних та гідрометричних споруд, поглиблення дна для судноплавства, видобування корисних копалин (крім піску, гальки і гравію в руслах малих та гірських річок), розчисткою русел річок, каналів і дна водойм, прокладання кабелів, трубопроводів, інших комунікацій, а також бурових геологорозвідувальних робіт, місця та періодичність відбору проб, переліку контрольованих показників (для водокористувачів, які здійснюють скидання зворотних вод у водні об’єкти), переліку забруднюючих речовин, скидання яких у водні об’єкти нормується, умов скидання шахтних, кар’єрних і рудникових вод у водні об’єкти.

4. Здійснює підготування пропозицій для погодження обласною державною адміністрацією спеціальних дозволів на користування надрами для видобування підземних вод (крім мінеральних).

5. Здійснює узгодження для затвердження проєктів водоохоронних зон.

6. Приймає участь у підготовці щорічно, спільно з іншими підрозділами Департаменту, регіональної доповіді про стан навколишнього природного середовища області та «Екологічного паспорту Запорізької області».

7. Готує, в межах компетенції, проєкти розпоряджень голови обласної державної адміністрації щодо регулювання природокористування та охорони природних ресурсів.

8. Здійснює розгляд в установленому законодавством порядку звернень громадян, підприємств, установ та організацій з питань, що належать до компетенції відділу.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 5500 грн., визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

- розмір надбавки до посадового окладу за ранг державного службовця визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

- інші надбавки, доплати та премії визначаються  відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

- додаткові стимулюючі виплати (надбавки за інтенсивність праці та за виконання особливо важливої роботи) встановлюються згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів».

Інформація про строковість призначення на посаду

Тимчасово, на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної  служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства. Граничний строк перебування на зазначеній посаді державної служби становить не більше двох місяців після відміни карантину, установленого Кабінетом Міністрів України.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі, подає через Єдиний портал вакансій державної служби (career.gov.ua) таку інформацію:

1) заява про участь у доборі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади головного спеціаліста відділу якості повітря, моніторингу та дозвільної діяльності управління дозвільної діяльності та оцінки впливу на довкілля Департаменту захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації за формою згідно з додатком 1 до Порядку  призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

     прізвище, ім’я, по-батькові кандидата;

     реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

     підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

     підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

     відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах згідно з вимогами, зазначеними в оголошенні;

3) заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у доборі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Строк подання інформації – 7 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення добору на Єдиний портал вакансій державної служби (career.gov.ua).

 

Інформація приймається до 17:00 години 15 грудня 2020 року.

Адресат: Департамент захисту довкілля  Запорізької обласної державної адміністрації

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Данилюк Оксана Юріївна,

тел. (066) 308 01 01

sup.Dzd@ukr.net

Вимоги

1.

Освіта

Вища; ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, молодшого бакалавра.

2.

Досвід роботи

Без вимог до стажу роботи.

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою.

4.

Володіння іноземною мовою.

Не потребує.

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць