Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Вакансії, конкурси на заміщення вакантних посад

Увага, конкурс!

26 січня 2021 - 10:20

 

Додаток

до наказу Департаменту з питань цивільного захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації

25.01.2021      №  13-к

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

 

Назва та категорія посади, щодо якої прийнято рішення про необхідність призначення

Головний спеціаліст відділу цивільного захисту населення і територій та режимно-секретної роботи управління планування заходів цивільного захисту населення і територій та організаційної роботи Департаменту з питань цивільного захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації, категорія «В».

Посадові обов’язки

Забезпечує підготовку, скликання та проведення засідань регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій:

здійснює  підготовку та розсилку порядку денного засідання комісії;

здійснює ведення протоколу засідання комісії;

здійснює оформлення та розсилку її рішень;

здійснює контроль за виконанням рішень комісії.

Здійснює контроль за виконанням рішень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з питань:

фінансування робіт із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;

використання коштів резервного фонду бюджету.

Забезпечує розроблення на поточний рік Плану роботи регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка є постійно діючим органом, утвореної обласною державною адміністрацією, для координації діяльності райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, пов'язаної із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них, та здійснює контроль за його виконанням.

Забезпечує надання методичної допомоги членам регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, головам комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міст та районів області.

Бере участь у розробці проектів нормативно-правових актів (у визначених законом випадках), розробляє проекти розпоряджень голови обласної державної адміністрації, проекти наказів Департаменту з питань, що належать до його компетенції та функцій відділу.

Забезпечує своєчасне і якісне складання звітів та донесень відповідно до табелю термінових та строкових донесень з питань цивільного захисту.

 

 

Продовження додатка

 

 

Забезпечує виконання інших завдань і функцій, визначених у положеннях про Департамент, відділ, інших актах законодавства, з питань, що належать до обсягу делегованих повноважень, виконання інших наказів (розпоряджень) і доручень керівників вищого рівня.

Умови оплати праці

- посадовий оклад – 5500 грн., визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017       № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

- розмір надбавки до посадового окладу за ранг державного службовця, визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

- інші надбавки, доплати та премії визначаються відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

- додаткові стимулюючі виплати (надбавки за інтенсивність праці та за виконання особливо важливої роботи) встановлюються згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів».

Інформація про строковість  призначення на посаду

Тимчасово, на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення керівником державної служби Департаменту переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства. Граничний строк перебування особи на посаді державної служби, призначення на яку відбулося шляхом укладення контракту, становить не більше двох місяців після відміни карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форму, адресата та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі, подає через Єдиний портал вакансій державної служби (career.gov.ua) таку інформацію:

1) заява про участь у доборі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади головного спеціаліста відділу за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення

 

 

Продовження додатка

 

 

влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у доборі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Строк подання інформації – 3 календарних дні з дня оприлюднення інформації про проведення добору на Єдиному порталі вакансій державної служби (career.gov.ua).

Інформація приймається до 16 години 50 хвилин                28 січня 2021 року включно.

Адресат: Департамент з питань цивільного захисту населення Запорізької облдержадміністрації, адреса - 69035, Запорізька область, м. Запоріжжя, проспект Соборний, 180-А.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору з призначення на вакантну посаду

Дрешпак Олексій Вікторович,

тел. (061) 233-60-86,

е-mail: depczn_kadry@ukr.net

Вимоги відповідно до статей 19 і 20 Закону України «Про державну службу»

1.

Освіта

вища, ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, молодшого бакалавра

2.

Досвід роботи

не потребує

 

3.

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

Головний спеціаліст з питань персоналу
державної служби Департаменту                                          Олексій ДРЕШПАК

Читайте також

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області