Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“АгроТехСервіс - 2021” відкрив двері для запорізьких аграріїв

9 лютого 2021 - 13:16

Ділову програму заходу розпочали під час онлайн-конференції «2021 рік – очікування для аграріїв, перспективи, виклики та ризики» за участі представників Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, міжнародних програм Канади, Німеччини, США.

Обласну владу на конференції представляв в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Поляков.

•  Подібні виставки є ефективним майданчиком для ознайомлення наших аграріїв з інноваціями ринку,  представлення ними власних пропозицій, встановлення взаємовигідного співробітництва, – зазначив посадовець.

Також Андрій Поляков окремо зупинився на актуальних питаннях земельної реформи та перспективах запуску ринку землі

• Влітку цього року запрацює земельна реформа. Її першочергове завдання - упорядкувати ринок землі та унеможливити корупційні схеми у земельних відносинах, дати поштовх українській економіці. Це також створить нові можливості для всіх сторін. Так, пайщики зможуть легально оформити договір оренди та отримувати гарантовану оплату. Жителі міста матимуть можливість інвестувати у купівлю сільськогосподарських угідь. Аграрії отримають додаткові ресурси та можливість розвивати сфери переробки, садівництва, – прокоментував Андрій Поляков.

Виставка “АгроТехСервіс - 2021” триватиме до 11 лютого. У залах «Козак Палац» власну продукцію та послуги представляють понад 60 компаній України. Відвідувачі мають змогу дізнатися, як вести облік та контроль стану полів, створювати цифрові карти, використовувати інструменти цифрового, точного землеробства. Аграрії традиційно можуть обрати посівний матеріал, засоби захисту рослин і добрива, ознайомитися з пропозиціями на ринку будівельних технологій, обладнання, інженерних систем.

Під час виставки також заплановано проведення інших заходів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області