Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Поточні та заплановані заходи

Стадіон «Славутич Арена» готують до нового футбольного сезону

24 лютого 2021 - 16:05

23 лютого під головуванням начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Власової  відбулося засідання обласної комісії з контролю за станом спортивних споруд  для проведення спортивних та культурно-видовищних заходів.

До засідання комісії також приєдналися представники  Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, Головного управління Національної поліції, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України, Запорізької міської ради, Асоціації футзалу Запорізької області.

Наталія Власова зазначила, що «Славутич Арена» є футбольною візитівкою нашого регіону не тільки для спортсменів та вболівальників зі всієї України, а й для всієї Європи. Посадовиця висловила сподівання, що стадіон і надалі буде залишатися яскравим прикладом якісної співпраці обласної та міської влади в питанні розвитку фізичної культури та спорту Запорізької області, а феєричні виступи наших футболістів на змаганнях найвищих рівнів стануть тому підтвердженням.

Директор КП МФК «Металург» Максим Лупашко розповів про спортивні досягнення сезону. Також він зазначив, що у минулому році проведено незначні роботи з покращення стану стадіону, а саме: модернізація освітлення та обладнання території покриттям безпровідного доступу до мережі інтернет.

Комісія перевірила відповідність футбольної арени сучасним вимогам техніки безпеки, санітарно-гігієнічним нормам та вимогам правопорядку. Виявлено ряд недоліків на спортивній споруді у питаннях забезпечення протипожежної безпеки та громадського порядку.  Максим Лупашко зазначив, що їх виправлення потребує залучення значних коштів і за допомогою звертатимуться до Запорізької міської ради.

Після огляду всієї території комісія зробила висновок, що в цілому стадіон «Славутич Арена» готовий до футбольного сезону. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»