Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух - на прямому зв’язку з мешканцями Запорізького краю

15 липня 2021 - 15:50

Сьогодні у форматі «прямої лінії» Олександр Старух поспілкувався з жителями нашої області. До керівника області за допомогою і роз’ясненнями звернулося восьмеро мешканців нашого краю.

Більшість заявників порушували питання житлово-комунального господарства. Заявниця із Вільнянська поскаржилася, що інформація у її платіжках за газ не відповідає дійсності, а газопостачальник – Запоріжгазбуд  – не відповідає на дзвінки та не надає жодних роз’яснень. Також на проблеми із газом поскаржилися і мешканці одного із будинків по вулиці Незалежної України у Запоріжжі. За їх словами,  газу нема вже понад два тижні, але ніхто не пояснює, коли з’явиться блакитне паливо.

Також  на «гарячу» лінію вкотре надходили скарги на керуючу компанію «Місто для людей». Цього разу жінка розповіла очільнику області, що компанія тривалий час ігнорує виконання своїх зобов’язань. У під’їздах брудно, інженерні мережі несправні, а ліфт у будинку понад місяць не працює.

- Якщо ви незадоволені роботою керуючої компанії, то має повне право її змінити. Всього лише проведіть загальні збори, обговоріть варіанти і зберіть необхідну кількість підписів, – прокоментував ситуацію керівник ОДА.

Також на «гарячу» лінію  надходили звернення з питань роботи приміських електропотягів. Так, один із жителів Запоріжжя поцікавився причинами скасування електрички із Запоріжжя до Дніпра. Олександр Старух повідомив заявнику, що цей потяг зможе курсувати лише після того як громади знайдуть у своєму бюджеті гроші на співфінансування.

Саме громади мають вирішити чи потрібен їм цей маршрут  та знайти кошти на його співфінансування, зокрема, на компенсацію пільгового проїзду, – розповів посадовець.

Очільник регіону уважно вислухав кожного із громадян та запевнив, що відповідно до норм чинного законодавства всі вони отримають офіційну відповідь. Спеціалісти детально вивчатимуть кожне звернення, а за окремими питаннями буде вжито оперативних заходів реагування.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю