Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

З 8 листопада держслужбовців, які ухиляються від щеплення, буде відсторонено від роботи без збереження заробітної плати

26 жовтня 2021 - 16:31

З 8 листопада невакцинованих державних службовців та працівників, для яких МОЗ визначив обов'язковість вакцинації від COVID-19, будуть відстороняти від роботи. Відповідні зміни до постанови КМУ № 1236 оприлюднені на Урядовому порталі.

Сьогодні під час засідання  регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух звернув увагу членів комісії, що контроль за втіленням цієї постанови покладено на  керівників державних органів, підприємств та установ. Вони мають контролювати темпи проведення профілактичних щеплень проти COVID-19 серед працівників  та держслужбовців, професії яких віднесені до обов'язкового щеплення.  

Працівників, які ухиляються від щеплення, з 8 листопада буде відсторонено від роботи без збереження заробітної плати. Крім тих, які мають протипоказання.

Також очільник області нагадав про необхідність контролю відвідування громадських закладів лише за наявності сертифіката вакцинації, відповідних тестів або довідок. Це стосуються закладів громадського харчування, торговельного і побутового обслуговування населення, торговельно-розважальних центрів, закладів розважальної діяльності, культури, спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів, ринків. Відповідальність за дотриманням карантинного режиму несуть голови райдержадміністрацій, сільські, селищні, міські голови. 


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою