Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Наш обов’язок – турбуватись про ветеранів

26 квітня 2010 - 18:58

Напередодні Дня Перемоги після капітального ремонту відкрито офіс Запорізької організації ветеранів війни (однополчан), що розташований за адресою: пр. Леніна, 214. Цієї події ветерани чекали чимало років, ветеранська організація функціонує тут ще з Радянських часів, втім капітального ремонту не проводили жодного разу.

- Приміщення було у вкрай занедбаному стані, - розповідає керівник ветеранської організації Віктор Кролік. – Нам було не зовсім зручно тут працювати, проводити зібрання і навіть було соромно запрошувати сюди гостей. Ми дуже вдячні, що на наше прохання про допомогу відгукнувся Володимир Кальцев.

За підтримки першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальцева, голови Запорізької міської організації Партії регіонів капітальний ремонт офісу ветеранської організації було проведено швидко і на найвищому рівні. Замінені двері і вікна, електропроводка, освітлення і сантехника, поклеєні шпалери та зроблена підлога. Приміщення стало затишним та гостинним.

Під час урочистого відкриття оновленого приміщення Володимир Кальцев привітав ветеранів із святом Перемоги, що наближається, побажав міцного здоров'я, миру та добробуту. Ремонт, проведений у приміщенні став не єдиний подарунком до свята. Аби в організації справи йшли добре і всі питання вирішувались швидко Володимир Кальцев презентував ветеранам сучасний комп'ютер.

- Перед ветеранами Великої Вітчизняної всі ми в неоплатному боргу, - говорить Володимир Кальцев. - Під час війни вони за хистили нас, своїх дітей та онуків, дали нам можливість жити і мирно працювати на рідній землі. Ми вважає мо своїм обов'язком і справою честі допомагати ветеранам, піклуватися про них. Сила духу, мужність і стійкість солдатів Перемоги - вічний приклад для нас і для всіх майбутніх поколінь запорожців.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»