Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Наш обов’язок – турбуватись про ветеранів

26 квітня 2010 - 18:58

Напередодні Дня Перемоги після капітального ремонту відкрито офіс Запорізької організації ветеранів війни (однополчан), що розташований за адресою: пр. Леніна, 214. Цієї події ветерани чекали чимало років, ветеранська організація функціонує тут ще з Радянських часів, втім капітального ремонту не проводили жодного разу.

- Приміщення було у вкрай занедбаному стані, - розповідає керівник ветеранської організації Віктор Кролік. – Нам було не зовсім зручно тут працювати, проводити зібрання і навіть було соромно запрошувати сюди гостей. Ми дуже вдячні, що на наше прохання про допомогу відгукнувся Володимир Кальцев.

За підтримки першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальцева, голови Запорізької міської організації Партії регіонів капітальний ремонт офісу ветеранської організації було проведено швидко і на найвищому рівні. Замінені двері і вікна, електропроводка, освітлення і сантехника, поклеєні шпалери та зроблена підлога. Приміщення стало затишним та гостинним.

Під час урочистого відкриття оновленого приміщення Володимир Кальцев привітав ветеранів із святом Перемоги, що наближається, побажав міцного здоров'я, миру та добробуту. Ремонт, проведений у приміщенні став не єдиний подарунком до свята. Аби в організації справи йшли добре і всі питання вирішувались швидко Володимир Кальцев презентував ветеранам сучасний комп'ютер.

- Перед ветеранами Великої Вітчизняної всі ми в неоплатному боргу, - говорить Володимир Кальцев. - Під час війни вони за хистили нас, своїх дітей та онуків, дали нам можливість жити і мирно працювати на рідній землі. Ми вважає мо своїм обов'язком і справою честі допомагати ветеранам, піклуватися про них. Сила духу, мужність і стійкість солдатів Перемоги - вічний приклад для нас і для всіх майбутніх поколінь запорожців.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів