Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області триває призов на строкову військову службу

30 листопада 2021 - 17:50

Під час традиційної наради голови ЗОДА Олександра Старуха з головами районних державних адміністрацій  обговорили хід призовної кампанії на жовтень-грудень 2021 року.

Як розповів військовий комісар Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Геннадій Яременко, державне завдання для Запорізької області складає 603 призовники. На сьогодні воно виконано більше ніж на 80 % та Запорізька область виконає його на 100 %.

Голова ЗОДА поставив керівникам районів задачу провести роботу з місцевими територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, аби завершити виконання державного завдання у 2021 році без зривів.Також керівництво області, голови районних державних адміністрацій та керівництво Запорізької бригади територіальної оборони обговорили ймовірні місця  розміщення  підрозділів територіальної оборони на території регіону, а також заходи, які треба вжити для забезпечення належної матеріально-технічної бази.

З головами РДА додатково обговорили наявність невикористовуваних приміщень, які можуть стати місцями розміщення сил тероборони. Були окреслені подальші спільні дії керівництва бригади територіальної оборони та виконавчої влади в Запорізькій області. - вже 1 січня вступає в дію закон «Про основи національного спротиву», і у Запорізькій області має розпочатися розгортання сил, а з 1 червня розпочнеться бойова підготовка підрозділів тероборони. Тож маємо вже сьогодні вирішити це питання - визначитися з місцями для розміщення та термінами їх передачі, - відзначив Олександр Старух. 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі

Офісні приміщення у Запоріжжі на приватизаційному аукціоні. Електронні торги – 25 квітня 2024 року

Платформа допомоги врятованим – урядовий сервіс для підтримки постраждалих внаслідок війни

«Я мрію повернутися в рідний, вільний український Бердянськ!» – історія 19-річного юнака

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 400 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 781-го дня війни

Другий день поспіль рашисти травмують мирних мешканців прифронтового Гуляйполя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області