Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області триває призов на строкову військову службу

30 листопада 2021 - 17:50

Під час традиційної наради голови ЗОДА Олександра Старуха з головами районних державних адміністрацій  обговорили хід призовної кампанії на жовтень-грудень 2021 року.

Як розповів військовий комісар Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Геннадій Яременко, державне завдання для Запорізької області складає 603 призовники. На сьогодні воно виконано більше ніж на 80 % та Запорізька область виконає його на 100 %.

Голова ЗОДА поставив керівникам районів задачу провести роботу з місцевими територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, аби завершити виконання державного завдання у 2021 році без зривів.Також керівництво області, голови районних державних адміністрацій та керівництво Запорізької бригади територіальної оборони обговорили ймовірні місця  розміщення  підрозділів територіальної оборони на території регіону, а також заходи, які треба вжити для забезпечення належної матеріально-технічної бази.

З головами РДА додатково обговорили наявність невикористовуваних приміщень, які можуть стати місцями розміщення сил тероборони. Були окреслені подальші спільні дії керівництва бригади територіальної оборони та виконавчої влади в Запорізькій області. - вже 1 січня вступає в дію закон «Про основи національного спротиву», і у Запорізькій області має розпочатися розгортання сил, а з 1 червня розпочнеться бойова підготовка підрозділів тероборони. Тож маємо вже сьогодні вирішити це питання - визначитися з місцями для розміщення та термінами їх передачі, - відзначив Олександр Старух. 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями