Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Головне у навчанні ⎼ це наполегливість»: у Запорізькій області завершилась основна сесія НМТ

9 липня 2024 - 21:00

В спеціально облаштованих укриттях, з дотриманням усіх правил безпеки – у  прифронтовій Запорізькій області завершилась основна сесія Національного мультипредметного тесту. 

Про організацію іспитів та результати тестування розповіла директорка Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна в Медіацентрі при ОВА. 

Для безпеки учасників тестування одразу проходило в укриттях. Через загрозу відключення електроенергії кожен екзаменаційний центр був обладнаний генераторами.

  • Все пройшло в плановому порядку, жоден учасник не втратив свої результати, ⎼ підкреслила директорка Департаменту освіти і науки ЗОДА. 

Усього в Запорізькій області на основну сесію Національного мультимедійного тесту зареєструвалось майже 5,5 тисяч учасників.  88% із них  з’явились на тестування. 

68 вступників отримали з предметів НМТ хоча б одну 200-бальну оцінку. Максимальний результат за два предмети здобули 4 учасника, у трьох предметах НМТ досягли вершини 3 учасника основної сесії. Неймовірно високого результату цього року вдалося досягти лише одній випускниці. Це – учениця ліцею «Успіх» Вільнянської міської ради Запорізької області. Вона – єдина в Запорізькій області набрала 200 балів з усіх чотирьох предметів.  

  • Головне в навчанні ⎼ це наполегливість. Треба вміти себе змушувати, навіть якщо не хочеш, якщо важко. І не забувати про своє здоров’я, ⎼ поділилась своїми секретами Вікторія Бакаєва, випускниця гімназії №93, котра склала три предмети на 200 балів. 

Випускник гімназії №6 Павло Пасічник також склав три предмети на найвищий результат. Він розповів, хто найбільше допомагав йому у підготовці: 

  • Сімʼя була моїм помічником. Вчителі та класний керівник також підтримували мене у процесі складання НМТ.

 

Читайте також

Запорізька область готова до опалювального сезон

Відтепер в Запоріжжі доступні безоплатні обстеження на онкозахворювання

Місце постійного чергування рятувальників та поліцейських офіцерів: у Матвіївській громаді будують Центр безпеки громадян

До уваги мешканців міста!

Прифронтова Запорізька область отримала від Дірект Реліф та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» інтегровані системи зберігання та передачі енергії

Освітньо-грантова програма для фермерок TalentA-2024: розпочато реєстрацію

Додаткова генерація та модульні будинки для переселенців: потреби прифронтового регіону голова Запорізької ОДА Іван Федоров обговорив із представниками ООН

ЗАПРОШУЄМО БІЗНЕС НА ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОДА ІВАНОМ ФЕДОРОВИМ

СБУ та Нацполіція затримали агентів російського гру, які готували теракт у Києві

Національний кешбек: запорізькі виробники активно долучаються до державної програми

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 23.10.2024

Впродовж доби окупанти завдали 411 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області