Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обов’язок влади – забезпечити гідні умови для повноцінної самореалізації молоді

27 червня 2010 - 13:07

Заступник голови обдержадміністрації Микола Ярмощук на урочистих заходах з нагоди святкування Дня молоді, що стартували на березі Дніпра, неподалік  Набережної магістралі у Запоріжжі, від імені очільника регіону Бориса Петрова щиро привітав юнь Запорізького краю.

Він відмітив, що забезпечення гідних умов для повноцінного розвитку  і самореалізації молоді – це першочерговий обов’язок влади. Тож в області ведеться системна конструктивна робота у цій сфері. Зокрема, реалізуються  молодіжні програми та надаються соціальні послуги для молоді такі, як: забезпечення необхідних стартових можливостей для соціального становлення молоді, поглиблення її інноваційної діяльності ; підвищення заінтересованості молоді в здобутті освіти, створення умов для отримання молоддю якісної освіти, зокрема збільшення кредитування на її здобуття;  розв'язання проблем зайнятості молоді, збільшення кількості робочих місць для неї, забезпечення бажаючих тимчасовою роботою у вільний від навчання час із м залучення учнів, студентів та безробітної молоді; здійснення заходів щодо задоволення потреб молоді у житлі; створення умов для поліпшення здоров'я молоді, усунення перепон, що заважають доступу до медичного обслуговування; активізація молодіжного руху, надання йому більшої масовості та авторитетності, створення моделі взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування і громадськості у сфері молодіжної політики.

Микола Ярмощук пострілом із козацької гармати дав старт святковим заходам тривалість у кілька днів.

Для їх учасників творчі колективи і солісти Запоріжжя підготували чудову концертну програму. Просто на  березі Дніпра  розгорнулися різноманітні спортивні змагання, участь у яких брали всі бажаючі. Тут же фахівці давали відкриті майстер-класи зі східних та сучасних танців. Юні інтелектуали із захопленням взялися за виконання завдань квесту « Тайна  острова скарбів». Молодь веселилася досхочу у гумористичній естафеті «Водолаз», за завданням якої треба було  бігти на швидкість, попередньо вдягнувши… атрибути водолазів – ласти і  маску.

Свято завершилося наступного дня на площі Фестивальній, де підбили підсумки конкурсів і змагань, що тривали практично дві доби. Переможці отримали відзнаки і нагороди від управління у справах сім’ї молоді і спорту Запорізької ОДА та Запорізького міськвиконкому.


Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області