Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Мистецьке свято у Малій Білозерці. Завершився художній пленер «Дивосвіт»

21 липня 2010 - 14:21

IV міжнародний художній пленер «Дивосвіт», який проходив у естетичній гімназії, що в селі Мала Білозерка, завершив свою роботу. На урочистому заході побував і голова облдержадміністрації Борис Петров. Він привітав усіх учасників, а цьогоріч вони приїхали з усіх куточків України та Польщі, і завірив у подальшій підтримці мистецького заходу з боку обласної влади.

- Я просто вражений побаченим, - ділиться голова облдержадміністрації з журналістами. – І це так добре, що Запорізький край приймає митців з усієї Європи у такому мальовничому куточку, як Мала Білозерка. Організатори цього дійства – це ентузіасти своєї справи. Вони виховують у підростаючого покоління любов до прекрасного, втілюють кращі традиції українського мистецтва, гончарної справи. Безумовно обласна влада піклуватиметься про навчальний заклад і підтримає організацію пленеру «Дивосвіт» в наступному році.

Учасникам вручили  почесні  дипломи, організаторам – важливі відзнаки та нагороди від обласної влади.  Завершилось свято чудовим концертом народного колективу.

На згадку про мистецьке диво у Малій Білозерці залишаться роботи створені юними митцями. Вони прикрашатимуть подвір’я естетичної гімназії «Дивосвіт». Усі витвори сповнені  яскравих  казкових фантазій та оптимізму. На думку гостей пленеру усі роботи варті окремої виставкової площі. До речі, керівник гімназії «Дивосвіт» Яніна Овсієнко запропонувала й Борису Петрову, як знаному фотохудожнику, взяти участь у заході вже наступного року. На таку пропозицію голова області погодився із задоволенням.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку