Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Облдержадміністрація продовжує добрі справи

16 вересня 2010 - 16:41

Облдержадміністрація продовжує добрі справи

Голова облдержадміністрації Борис Петров продовжує підтримувати Асоціацію захисту інвалідів дитинства у м. Бердянськ. Під час робочої поїздки по області він зустрівся із керівником Асоціації, Наталією Цуліною і вручив для її підопічних сертифікат на грошову допомогу.

Обласна влада вже брала участь у вирішенні проблемних питань центру. Волонтери організації зверталися по допомогу у розв’язанні ситуації з приміщенням. Ознайомившись із документами про їх  діяльність голова облдержадміністрації вирішив на власні очі пересвідчитися у принципах роботи закладу. В гості до Асоціації захисту інвалідів Борис Петров завітав під час однієї з робочих поїздок до Бердянська.  Тут  опікуються інвалідами дитинства, надають консультації юридичного, медичного характеру. Допомагають дітям з вадами здоров’я адаптуватися в соціумі, отримати важливі навички самообслуговування. При Асоціації створено медичний Центр реабілітації інвалідів, в якому допомагають пацієнтам з важкими хворобами, використовуючи різні методики, в тому числі й нетрадиційні. І що найцікавіше, організація існує лише завдяки благодійним пожертвам та допомозі волонтерів. Борис Петров був вражений ентузіазмом лікарів та персоналу Асоціації і наголосив на тому, що й надалі  піклуватиметься закладом  та його пацієнтами.

Цього разу, він стримав слово і привіз із собою до Бердянська сертифікат на 20 тисяч гривень, який і вручив керівнику Асоціації Наталії Цуліній.


Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів