Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Премії – кращим журналістам області

28 жовтня 2010 - 11:29

Облдержадміністрація підбила підсумки конкурсу кращих журналістських робіт за 2010 рік. Заяви до участі в конкурсі подали 46 претендентів,  представників друкованих та електронних ЗМІ області. Конкурсна комісія  визначила 21 номінанта. У приміщені  готелю «Інтурист» переможців конкурсу та представників конкурсної комісії вітали голова облдержадміністрації Борис Петров та голова обласної ради Павло Матвієнко.

 

Облдержадміністрація  започаткувала щорічний конкурс на визначення кращих журналістських робіт  ще у 1997 році. З того часу конкурс набув популярності, а кількість номінацій значно збільшилася. Провідними залишаються три номінації:  краще висвітлення соціально-економічної тематики (премія імені Клюненка);  висвітлення теми духовного відродження та розвитку культури (премія імені Пересунька) у друкованих ЗМІ та за висвітлення соціально-культурної та культурно-духовної тематики в електронних ЗМІ (премія імені Путінцева).  Особливістю цьогорічного конкурсу  стало запровадження номінації «за краще висвітлення теми 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні».

- Головна особливість нової влади полягає в тому, що зберігаючи традиції, вона додає щось нове, - зазначила, відкриваючи урочистий захід, начальник управління у справах преси та інформації Ольга Бойко. - Це позитивно впливає на якість конкурсу і дає можливість залучити більшу кількість талановитих журналістів різноманітних ЗМІ. Цього року ми визначили кращу режисерську, операторську роботу, фотокореспондента. Одним словом, конкурс став більш масштабним і цікавим як для конкурсної комісії, так і для самих учасників.

До конкурсної комісії увійшли керівники управління у справах преси та інформації облдержадміністрації, обласної організації Союзу журналістів, редактори засобів масової інформації, в тому числі й районних ЗМІ. 

Почесні дипломи та премії переможцям вручили голова облдержадміністрації Борис Петров та голова облради Павло Матвієнко. Посадовці привітали журналістів з перемогою та побажали їм подальших успіхів, наснаги та творчих перемог. 

(Список переможців конкурсу – у доданому файлі).

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області