Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Пряма лінія»: проблеми запоріжців почуті

30 червня 2010 - 15:40

 «Пряма лінія»:  проблеми запоріжців почуті

В обласній державній адміністрації відбулася «пряма лінія», під час якої на зв’язку з жителями регіону був заступник голови-керівник апарату ОДА Станіслав Лимарчук.

 

Раніше на сайті облдержадміністрації анонсувалося, що «пряму лінію» проведе особисто голова ОДА Борис Петров, але у зв’язку з терміновим  відрядженням до Києва очільник регіону доручив поспілкуватись з жителями області заступнику голови-керівнику апарату  ОДА Станіславу Лимарчуку.

Протягом години до представника обласної виконавчої влади із запитаннями звернулись 12 запоріжців.

Найбільш поширене прохання – передбачити в обласному бюджеті фінансування на газифікацію населених пунктів.  Так, Галина Минаєва, яка проживає у селі Новомиколаївка Бердянського району просила уточнити, чи буде профінансовано газифікацію трьох вулиць в їхньому селі, враховуючи те, що вся проектна документація вже готова. Таке ж запитання заступнику голови-керівнику апарату  ОДА Станіславу Лимарчуку поставила і Тетяна Нагурна з с. Новопавлівка  Оріхівського району.

- Питання газифікації актуальне для області, адже блакитне паливо є тільки у 35% населених пунктів регіону. Однак, у зв’язку зі складною економічною ситуацією цього року видатків на газифікацію в обласному бюджеті не передбачено. Ми будемо продовжувати  відшукувати можливості для фінансування цих об’єктів, - пояснив ситуацію Станіслав Лимарчук.

Приватний підприємець Ірина Алієва з Бердянська просила представника обласної влади розібратись з ситуацією на комунальному ринку «Привоз»,  керівництво якого зобов’язало всіх підприємців  купувати ролети для кіосків по завищених цінах. Станіслав Лимарчук порадив звернутись до прокуратури та пообіцяв, що особисто простежить за подальшою долею цієї справи.

Також багато громадян звертались з проханням вирішити житлово-комунальні проблеми – посприяти ремонту даху в багатоповерхівці по вул. Залізничній у Запоріжжі, приватизації  квартири у будинку, яка знаходиться на балансі ЗНТУ, освітленню вулиць тощо.

 

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят