Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Область готується до негоди та новорічних свят

29 листопада 2010 - 13:40

Перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Литвин (стажування) провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації. У заході також взяли участь заступники голови ОДА Лариса Мефьодова та Микола Ярмощук.

Насамперед Олексій Литвин акцентував увагу начальників управлінь на двох питаннях, які голова облдержадміністрації Борис Петров вважає особливо важливими, – розрахунків за енергоносії та виплати боргів із заробітної плати.

- Ми бачимо, що економіка регіону, інвестиційний клімат покращується, однак суттєвих зрушень у зазначених питаннях не спостерігається. Маємо всі зосередитись на підвищенні рівня розрахунків за енергоносії та виплати боргів із зарплат, оскільки саме ці показники можуть погіршити загальний рейтинг регіону, - зазначив Олексій Литвин.

Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Дмитро Свіркін, завдяки вжитим заходам протягом минулого тижня покращився рівень розрахунків за газ підприємствами теплоенергетики. Наразі ми досягли загальноукраїнського показника – 24%. За прогнозами посадовця, до кінця місяця рівень розрахунків ще підвищиться.

Окремо перший заступник голови облдержадміністрації звернувся до начальника ГУ МНС України в Запорізькій області Олексія Лепського та начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Євгена Шаца з проханням ще раз перевірити готовність техніки до снігопадів, оскільки у Києві погодні умови вже погіршились.

Незважаючи на похолодання, епідемічна ситуація в області контрольована, доповів головний державний санітарний лікар Запорізької області Анатолій Севальнєв. На територіях продовжується планова вакцинація населення від вірусних захворювань. Лікувальні заклади забезпечені всіма необхідними медичними препаратами.

Крім того, у регіоні розпочалася підготовка до проведення новорічних та різдвяних свят. Вже є план проведення святкових заходів для дітей. Найближчим часом фахівці головного управління МНС України в Запорізькій області перевірятимуть протипожежну безпеку приміщень, де проводитимуть новорічні заходи.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Запоріжці отримали від благодійників набори засобів гігієни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях