Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На будівельному майданчику гуртового ринку працюють понад 100 робітників

12 березня 2012 - 11:33

На будівельному майданчику гуртового ринку працюють понад 100 робітників

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Дудка провів виїзну нараду на будівництві гуртового ринку сільськогосподарської продукції «Січовий».

Нині  на будівельному майданчику  гуртового ринку працюють понад 100 робітників. Вже встановлено каркаси для двох павільйонів, ведуться підготовчі роботи  для проведення їх покриття.

Директор ТОВ «Агробізнес Запоріжжя» Володимир Савін, який супроводжував заступника голови облдержадміністрації територією ринку, запевнив, що І черга будівництва буде здана згідно встановленого графіка - в червні.

- Проведена дійсно велика робота. Я сподіваюсь, що керівництво ринку дотримає дане слово і перший павільйон почне працювати вже влітку,  - поділився враженнями Олександр Дудка. Разом з тим, посадовець висловив занепокоєння обсягами фінансування будівельних робіт. Також він нагадав В. Савіну про необхідність провести зустріч голови обласної державної адміністрації з власником гуртового ринку до 20 березня.

У подальшому аналогічні наради з керівництвом ринку щодо проблемних питань організації будівельних робіт заступник голови ОДА О. Дудка проводитиме  щодекадно.

 

Довідково: загальна вартість будівництва гуртового ринку в Запоріжжі становить 400 мільйонів гривень. Будівництво буде здійснюватись у п’ять етапів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також