Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Інформація про проведення тематичного короткострокового семінару "Актуальні питання забезпечення дієвого контролю в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування"

25 квітня 2012 - 10:27

Інформація про проведення тематичного короткострокового семінару  "Актуальні питання забезпечення дієвого контролю в органах  виконавчої влади та органах місцевого самоврядування"

Згідно з планом-графіком навчання у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 14.12.2011 № 525, 24 квітня 2012 року в Центрі відбувся тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання забезпечення дієвого контролю в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування" для працівників райдержадміністрацій, райадміністрацій Запорізької міської ради та міських рад міст обласного значення, які відповідають за контрольну діяльність. Актуальність проведення означеного семінару викликана вимогами сьогодення, зокрема, необхідністю чіткого та безумовного виконання всіх доручень і завдань Президента України, Уряду та інших органів вищого рівня, розпоряджень і доручень голови облдержадміністрації, з метою забезпечення соціально-економічного розвитку як України в цілому, так і Запорізької області зокрема.

Під час семінару слухачі мали змогу поглибити професійні знання з питань організації та здійснення контролю як важливого фактору підвищення ефективності управлінської діяльності, його форм та методів; організації проведення моніторингу виконавської дисципліни та стану виконання контрольних актів і доручень Президента України, розпоряджень та доручень голови облдержадміністрації; використання системи автоматизації діловодства “ОПТІМА” в контрольній діяльності органів виконавчої влади.

У висвітленні означених тем взяли участь завідувач сектору контролю апарату Запорізької обласної державної адміністрації Тарасова Л.Б., головний спеціаліст сектору контролю апарату Запорізької обласної державної адміністрації Шпіньова О.В. та начальник відділу інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату Запорізької облдержадміністрації Піскунова Л.І. Виклад навчальних матеріалів супроводжувався мультимедійними презентаціями.

Всього в навчанні взяли участь 36 осіб. Учасники семінару отримали методичні матеріали в електронному вигляді (на дисках), підготовлені завідувачем сектору контролю апарату Запорізької облдержадміністрації Тарасовою Л.Б., а за результатами навчання – сертифікати про підвищення професійної кваліфікації.

Читайте також

Диспетчерський центр «Укренерго» застосував графік аварійних відключень до кінця сьогоднішнього дня у Запорізькій області

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ