Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У всеукраїнському конкурсі перемогли 10 запорізьких проектів

29 липня 2013 - 15:29

У всеукраїнському конкурсі перемогли 10 запорізьких проектів

Запорізька область традиційно бере участь у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм місцевого самоврядування і має успішний досвід перемог. 

За повідомленням управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації,  на конкурсний відбір цього року було направлено 73 проекти на загальну суму біля 31,3 млн. грн.

Під головуванням Віце-прем'єр-міністра України, голови Ради конкурсу Олександра Вілкула відбулося засідання Ради конкурсу, на якому підбито підсумки конкурсного відбору серед 811 проектів, представлених усіма регіонами країни.

На підставі висновків дирекції і експертної комісії та за результатами обговорення Рада конкурсу затвердила перелік проектів-переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2013 року та обсяги їх фінансування з Державного бюджету в 2014 році.

Вперше за всю історію участі області у Всеукраїнському конкурсі визначено 10 проектів-переможців, розроблених територіями регіону.

Це: три проекти з організації переробки твердих побутових відходів (Веселівський, Бердянський райони, Мелітопольська міська рада); три проекти щодо використання енергозберігаючих технологій (Вільнянський, Мелітопольський  і Веселівский райони); три проекти з ремонту соціально значимих об’єктів  (Куйбишевський, Приазовський, Мелітопольський райони); проект зі створення навчально-тренінгового центру на базі амбулаторії загальної практики-сімейної медицини в Хортицькому районі м.Запоріжжя (Запорізька міська рада).

Ці проекти-переможці отримають фінансування за рахунок коштів державного бюджету у 2014 році на загальну суму 1 406,9 тис. грн.

Крім того, органи місцевого самоврядування Запорізької області  відзначені серед найактивніших учасників конкурсу.  

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа безпеки та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»