Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Моє улюблене місто, я завжди і скрізь з тобою - Олександр Пеклушенко

5 жовтня 2013 - 16:31

«Моє улюблене місто, я завжди і скрізь з тобою» - саме таку  фразу написав на стіні освідчень Запоріжжю керівник регіону Олександр Пеклушенко. Разом зі своїми земляками голова облдержадміністрації взяв участь у святкуванні головного свята обласного центру - Дня міста. Урочистий захід, присвячений 243-ій річниці Запоріжжя за традицією пройшов на каскаді фонтанів «Райдуга». Голова облдержадміністрації разом з міським головою Олександром Сіном нагородили видатних жителів міста. Виступаючи перед запорожцями та гостями свята, Олександр Пеклушенко подякував їм за працю і прагнення зробити наше місто кращим.

- Дякую вам за те, що сьогодні Запорізька область входить до п'ятірки регіонів, котрі найбільш динамічно розвиваються. Повторюю слова Президента України Віктора Януковича: «Олександр Миколайович, передай землякам: мости будуються, заводи працюють, Запоріжжя буде розвиватися і процвітати». Зі святом вас, дорогі земляки! З Днем міста! - привітав городян Олександр Пеклушенко.

Керівник області також  відвідав Покровський ярмарок. На свято Олександр Пеклушенко прийшов разом із своєю родиною - дружиною Оленою та сином Артемом. Вони завітали до стендів  районів області та міста, поспілкувалися з городянами, придбали сувеніри. Олександр Пеклушенко подякував усім учасникам заходу за святковий настрій.

- Ярмарок - захоплює. Захоплює ставленням тих людей, які організували та взяли в ньому участь, а це майже 3000 людей. Вони приїхали сюди для того, щоб створити свято для всієї області. Запоріжжя не просто місто - це наша столиця,  тому це свято кожного жителя Запорізького краю. І так сталося, що Запоріжжя ввібрало в собі все найкраще. Запоріжжя - це не Україна у мініатюрі, Запоріжжя - це концентроване вираження України. Я дійсно люблю наше місто. Я пишаюся тим , що я живу і працюю в Запоріжжі. Улюблене місто, живи і процвітай! – наголосив очільник регіону.

 

 

Управління у справах преси та інформації  

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

СБУ викрила «суддю» з Мелітополя, яка виносила сфабриковані вироки місцевим мешканцям

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни