Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Автотранспортна магістраль через р.Дніпро: будівництво має бути продовжено

9 квітня 2014 - 10:05

Днями заступник голови Державного агентства автомобільних доріг України Сергій Підгайний, директор Департаменту розвитку доріг Сергій  Цепелєв та директор ДП «Укрдіпродор» Сергій Гладун здійснили робочу поїздку до Запорізької області. Посадовці ознайомилися зі станом будівництва автотранспортної магістралі через р.Дніпро у м. Запоріжжі та обговорили проблемні питання, у тому числі щодо відновлення фінансування об’єкта.

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Сергій Ткаченко, посадовці провели виїзну нараду на автотранспортній магістралі, поспілкувалися із замовниками, проектувальниками та представниками підрядних організацій.

Також вони ознайомилися з процесом будівництва, яке тимчасово припинено через недофінансування. Керівники Укравтодору переконалися в необхідності продовження будівельних робіт та недопущенні припинення їх фінансування.

На нараді також був присутній і колишній начальник КП «Управління капітального будівництва» Іван Сухомлин, який поінформував про початок створення автотранспортної магістралі, про те, який обсяг робіт уже виконано, а також висловив переконання щодо необхідності продовження будівництва.

Сергій Ткаченко оприлюднив своє бачення вирішення ситуації в умовах обмеженого фінансування та запропонував шляхи виходу з цього становища.

- Будівництво першої черги мостових переходів сприятиме зменшенню заторів у місті та звільненню від зайвого транспортного і вагового навантаження на міст Преображенського та греблю Дніпрогес, на яких інтенсивність руху транспорту перевищує максимально допустиму норму майже в два рази. На сьогодні необхідно при мінімальних витратах отримати максимальний результат, а саме, якнайшвидше з’єднати  лівий і правий береги у місті Запоріжжя, - підсумував Сергій Ткаченко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області