Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Потік переселенців до області зменшується

14 січня 2015 - 11:48

Потік  переселенців до області зменшується

За останню добу до регіону прибули 42 особи зі Сходу України. Загалом на території області на сьогодні офіційно зареєстровано 54 873 переселенці, з них 7363 – чоловіки, 16 518 – жінки, 14 055 – діти , 16 835 – інваліди та люди похилого віку. Про це повідомив начальник регіонального штабу з питань соціального забезпечення та тимчасового розміщення сімей та переселенців із зони проведення АТО Микола Головань. Додому повернулися вже 5624 особи.

За словами начальника штабу, з початку року кількість прибулих до регіону постійно зменшується.

- Наприкінці року до області прибувало дуже багато людей, більшість з них приїжджали лише на певний період: реєструвалися заради оформлення виплат у органах пенсійного та соціального захисту та поверталися додому. Зараз прибувають тільки ті, хто збирається тут залишитися й надалі, - зазначив Микола Головань.

Наразі, як повідомив начальник штабу, триває робота з передачі на баланс міста збірних будинків підвищеного комфорту. Готовність транзитного містечка складає вже 98 %.  Найближчим часом там зможуть оселитися понад 500 внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, регіональний штаб з питань соціального забезпечення та тимчасового розміщення сімей та переселенців із зони проведення АТО функціонує при Головному управлінні ДСНС України в Запорізькій області, який розташований на вул. Грязнова, 65 (перший поверх). Також громадяни можуть звернутися до штабу за телефоном 787-94-31, або зателефонувавши на безкоштовні номери 101 та 112, з яких їх переключать на обласний штаб.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни