Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Про захід “Хай сонцю і квітам всміхаються діти”

27 травня 2015 - 16:06

01.06.2015  з 16.00 до 19.00 години в місті Запоріжжі на площі Маяковського відбудеться цікавий і соціально важливий захід “Хай сонцю і квітам всміхаються діти”, який проводиться підпорядкованими Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста та області, обласним центром соціально психологічної допомоги, а також організаціями партнерами ЗОЦСССДМ і волонтерами.

Для участі в акції запрошені сім’ї бійців АТО; сім’ї (особи), які знаходяться у складних життєвих обставинах, у т.ч. багатодітні, малозабезпечені,  неповні, прийомні та інші, діти і молодь. 

Метою заходу є реалізації в області державної політики для сімей, дітей та підлітків, особливо для сімей бійців-учасників антитерориститчної операції, надання їм послуг з соціально - психологічної реабілітації, створення умов для сімейного відпочинку та творчого розвитку малюків, формування активної життєвої позиції дітей та підлітків.

Під час  вказаного заходу відбудуться різноманітні дитячі та сімейні, у тому числі спортивні, розважальні програми і змагання, конкурс дитячих малюнків на асфальті, майстер-класи з  виготовлення браслетів, віночків, ляльок - мотанок,  плетіння кіс,  нанесення малюнку “Смайлік” на обличчя аквагримом. Пройде конкурс “Україно, всміхнись!”. Також передбачається: прокат дитячих автомобілів і триколісних велосипедів; атракціон Angry Birds Live; професійні фото сімей з гарними, великими  ляльками та в тантамаресках “Здрастуй, літо!”. Окрім того відбудуться: костюмований флеш - моб; збір волонтерами “святкових побажань” дітей міста і області та їх урочистий запуск з повітряними кулями; розповсюдження поліграфічної продукції соціального спрямування.

Буде організовано Ярмарок соціальних послуг для сімей, з цією метою в агітаційних наметах розміщено стенди державних, комунальних та громадських організацій соціального спрямування. Передбачається роздача презентаційних матеріалів, надання безкоштовних консультацій, у тому числі  сім’ям бійців АТО.

З 18-30 до 19-00 години учасників заходу привітають керівники області, дітям бійців антитерористичної операції будуть вручені цінні подарунки та безкоштовні путівки  до закладу оздоровлення та відпочинку “Гвоздика”.

Просимо анонсувати акцію “Хай сонцю і квітам всміхаються діти”, розмістивши інформацію про  проведення на сайті облдержадміністрації, сприяти участі в ній працівників ЗМІ.

Читайте також

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області