Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі відкриють 110 об’єктів фірмової торгівлі місцевими товарами

2 червня 2015 - 14:10

Документи на  розміщення 110 об’єктів фірмової торгівлі на території Запоріжжя згідно із заявками, наданими місцевими виробниками, наразі опрацьовуються КП «Градпроект». Про це повідомлено під час засідання  робочої групи з моніторингу виконання Меморандуму між Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою міською радою та місцевими виробниками продовольчих товарів у рамках реалізації проекту «Купуй запорізьке – обирай своє», яке провів заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олексій Литвин. У заході взяли участь представники Запорізької міської ради, громадських організацій та місцевих товаровиробників.

Обговорюючи стан виконання Меморандуму, члени робочої групи відзначили, що готуються документи для конкурсу серед товаровиробників області на право оренди торговельних кіосків комунальної власності для реалізації власної продукції.

Забезпечено й інформаційну підтримку реалізації проекту. Зокрема, проводяться презентації та виставки за участю виробників - учасників проекту, готується цикл передач про них.

За підсумками засідання вирішено провести селекторну нараду з керівниками територій області з метою залучення  їх до участі у проекті, а також круглий стіл з представниками ПАТ «Запоріжжяобленерго» щодо сприяння місцевим товаровиробникам у спрощенні процедури підключення об’єктів фірмової торгівлі до електропостачання.

Мета проекту «Купуй запорізьке – обирай своє» – привернути увагу споживачів до товарів місцевого виробництва, які не поступаються якістю аналогам з інших регіонів, підвищити рівень продажу цієї продукції, що, в свою чергу, дозволить збільшити обсяги виробництва, розширити внутрішній та зовнішній ринки збуту та створити додаткові робочі місця.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя