Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі відкриють 110 об’єктів фірмової торгівлі місцевими товарами

2 червня 2015 - 14:10

Документи на  розміщення 110 об’єктів фірмової торгівлі на території Запоріжжя згідно із заявками, наданими місцевими виробниками, наразі опрацьовуються КП «Градпроект». Про це повідомлено під час засідання  робочої групи з моніторингу виконання Меморандуму між Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою міською радою та місцевими виробниками продовольчих товарів у рамках реалізації проекту «Купуй запорізьке – обирай своє», яке провів заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олексій Литвин. У заході взяли участь представники Запорізької міської ради, громадських організацій та місцевих товаровиробників.

Обговорюючи стан виконання Меморандуму, члени робочої групи відзначили, що готуються документи для конкурсу серед товаровиробників області на право оренди торговельних кіосків комунальної власності для реалізації власної продукції.

Забезпечено й інформаційну підтримку реалізації проекту. Зокрема, проводяться презентації та виставки за участю виробників - учасників проекту, готується цикл передач про них.

За підсумками засідання вирішено провести селекторну нараду з керівниками територій області з метою залучення  їх до участі у проекті, а також круглий стіл з представниками ПАТ «Запоріжжяобленерго» щодо сприяння місцевим товаровиробникам у спрощенні процедури підключення об’єктів фірмової торгівлі до електропостачання.

Мета проекту «Купуй запорізьке – обирай своє» – привернути увагу споживачів до товарів місцевого виробництва, які не поступаються якістю аналогам з інших регіонів, підвищити рівень продажу цієї продукції, що, в свою чергу, дозволить збільшити обсяги виробництва, розширити внутрішній та зовнішній ринки збуту та створити додаткові робочі місця.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни